İçeriğe geç

AMAN DİKKAT ÖCÜ…!

                  AMAN DİKKAT ÖCÜ    

   ÖCÜ, Çağdaş Psikolojide Halüsinasyon olarak tarif edilse de, gerçekte var olmayan ama insanların hayal dünyasını işgal ettikleri için varmış gibi algılarımızı etkileyen öcü’ler için aşağıda kısaca izah ettiğimiz aynı ÖCÜ’ler kitlesel hayatımızda karşılığı vardır; tek fark,  bireyler itiraf etseler de kitleler ve siyasetin mümessilleri bu itiraftan imtina ederler. Siyaset arenasında, Sadece bu öcülerin ismini Öcü değil Terör diye anarlar.

     Uzun süredir hiç düşündünüz mü? “Öcü kimdir, ne zaman gelir, niye gelir, gelirse ne yapar?” diye.

      Öcü, çağırılınca gelir. Peki, Öcü’nün işi gücü yok mudur, öyle çağrılınca hemen geliverir ve aslında nasıl geçinir? 

    Küçükseniz ve “kim”, “ne” kavramlarını falan pek bilmiyorsanız, Öcü annenizin hatırını sormaya gelir. Öcü’nün gelip gelmeyeceği tamamen sizin vereceğiniz ödüne bağlıdır.    

     Eğer ödünüz koparsa, öd sıvınız da kalın bağırsaklarınıza karışırsa ve oradan anüse oradan da dışarı çıkarsa ödün verirseniz, Öcü gelmez. Mesela saat 8’ de yatarsınız hiç uykunuz yokken ya da pırasa yersiniz cips isterken.

   Öcü Manyaktır. Küçük çocukları korkutmaktan büyük zevk duyar, hatta bazen öyle bir korkutur ki, insan 43 sene unutamaz.

  Öcü’yü çağıran da Manyaktır. Zevk alır karşısında aslanlar gibi direnen çocuğu ağlatmaktan.

  Öcü, yan komşunun çirkin kızı,

  Mıstık’ların kapıcısı Abdullah efendi,

  Keçi sakallı sünnetçi,

  Hayattan bezmiş öğretmen,

  “hiç acıtmayacak” diyen önlüğü kan lekeli Dişçi,

   Beyazıt meydanındaki telsizli simitçi,

   Sokağın delisi, Memonun şarkısıdır,

   Telefondaki ses, Telefondaki sessizliktir.

   Öcü’nün birimi; yazın kilogram,

   Aşık olunca kilometre,

   Amansız yarışta saniyedir.

   Öcü bazen yanlış aşk, bazen nefrettir.

   Önemli işler öncesi Ansızın gelen uyku,

   Bir sınav öncesi ve zamansız adet tam düğün gecesi,    

    Kaydetmediğin yazının sonundaki elektrik kesintisi,    

    Kaytan bıyıklı Maliyeci,

    Çok önemli randevu öncesi Çalmamış saat,

    Osman amcalarda dua okuyan Hocanın gözleri,

    Anneannenin takma dişleri,

    Dar sokakta, önündeki çöp arabası,

    Korkunç bir ishal gecesi,

    Suratsız müdürün suratsız karısı

    Yüzbaşının  bayram izni öncesi öfkesidir,.

    Öcü; salondaki ana kuzusu görücü, Çokbilmiş anası –     

    Muhafazakâr babanın neşesidir.

    Yan komşunun güzel kızı,

    Paracı Babanın Para sarhoşluğu,

    Sıvılaşan bütçenize enflasyonun zamansız hırsızlığıdır,

    Hep beklediğin maç öncesi gök gürlemesi,

    İlk defa evinize gelenlerin Diş gıcırtısı.   

    İçkili ve Acımasız Babanın Naralı Öfkesidir,

    Yorgun eve gelen kocaya Annemin yersiz çenesidir,

    Han fendinin boş dırdırına bayılma numarası yapan beyefendinin sayıklayıp yalandan hayatım dediği numarasıdır,

    Bunamış dedemin neneme gürleyen bastonudur.

    Öcü işte böyle nereye çağırsan geliverecek, Hakikatte bireysel hayatta var olmayan  B..ktan hayallerdir.

  AMAN DİKKAT YUKARIDAKİ ÖCÜ GEÇMİŞİN TÜRKİYE’SİNDEKİ TÜRBAN OLMASIN MI CİDDİ TEREDÜTLERİMİZ VAR, (İlginçtir 28 Şubat öncesi ve sonrası Türbana Karşı Hayır Mitinginde bir Türbanlı bayana Muhabir sorar Ne İçin buradasınız, Bayan Bilmem Beyim Gidelim dedi ben de geldim), Türban Kamusal alanda serbest olursa Cumhuriyet elden gidecek diye Korku psikolojisi üreten Sözde Cumhuriyetçi Yüz binler de olabilir, âmâ düşman bilinen Öcü’nün çok güçlü olduğu kesin gibi görünüyor. Sonuçta serbest olan türbanın ne vatanı böldüğü ne de vatanın elden gittiği görüldü ve koca bir yalanın nasıl öcüleştirildiği anlaşıldı.

       En tehlikeli Öcü’ler; çağrılmadığında da gelen; aldığınız nefesin kimyasını bilen, azıcık ilerinizde sizi süzen, kod adı “dost” olan Öcü’lerdir. Şeytan Amerika gibi,

     Akılı insanlar Manzaraya hem gülüyor ve hem de birer sorumlu fert olarak üzülüyor Çünkü Bu Öcü romanını bu ülkede yazanlar veya yazacağını aklından geçirenler ve Sünni korkular üreten, tek kelimeyle halk tabiri ile zırtabozlardır.

    Yine halk tabiri ile alavere dalavere işlerden geçinen zavallılardır. Acınacak haldedir bu tipler.

      Öcünün bir hayal ürünü değil belki bir gerçek olabileceğini anlatmaya çalışacağız

     Tam teçhizatlı Füze bataryaları ile süslenmiş bir milyona sahip bir kara ordusu olabilir, En son Savaş teknolojisine sahip bir hava kuvveti, mükemmel bir deniz gücü olan Hatta savaş uçakları taşıyabilen bir donanma olabilir.

     Bir milyar Nüfusa sahip fedakâr bir halk ordusu olabilir, Meydanlarda tonlarca bayrak taşıyan Ne istediğini bilmeyen niye bağırdığı anlaşılamayan, Düşman bildiği şeyin çok güçlü ve olağanüstü bir güce sahip bir muammaya karşı yürüyen,

    Sarı yeleklerle sokağa çıkan binlerce öfkeli kitleler de olabilir,

       Amerika’daki ikiz kuleleri vurduğuna inanılan veya inandırılan (Belki kendisi de inanmayacak ya),Usame bin ladin de olabilir,

        Ortadoğu’da 3 Milyon Nüfusa sahip Nükleer Gücü olan ve her gün onlarca çocuğu katleden ve Arapların Korkulu Rüyası Siyonist İsrail de olabilir,

   Kimilerine göre Siyonizm’in korkulu rüyası hayalet gibi bir taşın altındaki Hizbullah savaşçısı da olabilir.

       İşte size kitlesel Kuvvetin Stratejik Öcülerden birkaç örnek,

   Kimine göre Amerika’nın İslam ülkelerinden topladığı ve beyinlerine cihat ve mücahitlik telkin ederek, Kendi ülkesi ve Avrupa’dan topladığı hippi ve züppeliği meslek edinenlerin kafasını cennet ve hurilerle formatlayıp,  Ortadoğu coğrafyasına bela ettikleri, Binlerce yıl önceki medeniyetlerden kalan sanat harikalarını günümüze taşınan Antropoloji ve Arkeolojik eserleri hedef alıp Şeytani baltalarla kıran, İslam’ın ölümcül darbeleri ile komada kalan klasik köle pazarlarını Ortadoğu’da yeniden kurmalarının zevk ve rehaveti ile sözde Put Kıran İŞİD Mezbelekleri(Çöplükleri)iken,

   Kimine göre 15 Temmuz öncesi himmet adı altında işverenlere imzalattıkları çeklerin karşılığı olan FETO denen ve hakikatte binlerce garibanın sınavlarda hakkını yiyen, Ülkemizi masumane hizmetleri ile Amerika medeniyetinin müttefikliğinden çıkarıp tam uşaklık ile taltif edecek birileri iken, Bunlar için bu kara miladı takip eden süreçte kimileri için de, Linç edilmek için fetocu damgası ÖCÜ için yeterli sebep olmuştur;

    Kimine göre vatansız vatan haini olmak kara kaderin bahtsız öcüsü olmak da var

   Siyonist İsrail, Amerika, Tüm Avrupa, ve tüm Arap devletleri ile kimi Müslüman bilinen coğrafyalar için de; Öcü’nün yüklemi, İran menşeli, Kudüs gücü, Irak menşeli Haşdi Şabi, Lübnan Menşeli Hizbullah, Yemen menşeli Şii ve Şafii iki ‘Ş’ile devam eden Şanlı Yemen direniş gücü, Filistin menşeli Hammas ve İslami Cihat yapılanmaları hakikatte Terörist ilan edilen ÖCÜ’ler kavramı ile anlam kazanan özgürlük aşıklarıdır,

   Mesele derin ve elim olmasına rağmen Makalemizi daha fazla uzatmamak adına okuyanlar hafızalarındaki örneklemeler için sadece ip uçlarını sunduk.

      Son Zamanlarda Dünyayı Yakıp Yıkan Birkaç kasırga da olabilir,

       İşine geldiğinde ve gerektiğinde İŞİD denen Müşkülatın Bomba yüklü araçlar da olabilir.

       Okulda çarşıda pazarda resmi dairelerde her an patlayabilen ve patlama olanağı çok yüksek bir yanardağ da olabilir,(Filistin, Lübnan Irak, Suriye Yemen, Libya ve Afganistan’da özel katliam Şirketleri oluşturup Patlattıkları bombaların hurda işlerini pazarlama  ile uğraşan Coniler de olabilir.)

    Tek celsede ve tek bir parça fezleke ile parti, Dernek, Vakıf, Sendika, Bar, pavyon, Otel, motel kampus,vs.vs kapatabilen heybetli bir Hamurrabi  yargıcı da olabilir,

    Ülkeleri fetheden Büyük İskender, de olabilir

    Japonya’da Muamma bir tarikatın Siyanürlü binlerce üyesi de olabilir,

   Ağızlara dikkat Ukalalığın meslek haline geldiği susmaya mecbur edilmiş ve Tüm dünyada nerde nasıl neden bulaşan bir korona virüs de olabilir.

     Spartaküs Önderliğinde Roma Köle Ayaklanmasından sonra 20 Milyon Köleyi Roma Yolunda asan ve kılıcından Kan damlayan İmparator Sezo da olabilir.

    Öcülerin Kıymette olduğu bir gezegende olur bu tür vakalar, Korku ve paniğe gerek yok,

   Yazık bu Dünyaya yazık Bu İnsanlara …!

   Toplumun Ahlakını kavramlar bozar. Günümüzde en fazla sesi çıkanlar dünya medya kartellerinin %99 nu elinde bulunduran Siyonist Yahudiler istediği kadar bağırarak direniş eksenine İster Terörist, İster Öcü ,İster Fundamentalist, İster Kökten Dinci desinler, Mustezaf ve Mahrumiyete mahkûm edilen Gariplerin Ümit ve Umudu Muhammeddi’lerin İzzetle dolu özgürlük eylemleri, Haydari Vuruşları ve gür sedası tüm dünyada yükselmeye başlamıştır bu seda’yı,bastıramazlar, Susturamazlar.

  Çünkü; Bu Seda’da Peygamber Muhammed(sav) ve Secdede Kolu kanadı kırık, Hareketsiz bir ölü, Savaş ateşi yandığında Kükreyen Aslan gibi Korku nedir bilmeyen Katıldığı tüm savaşları kazanan bir Cengaver Ali(as) Tevhidi bilinçleri ve Cesaretleri ile İslam coğrafyasında  vücut bulmuştur.

    Öcü’lerin olmadığı bir dünyada yaşamak için hayallerine dikkat edenlere selam olsun.

Tarih:Genel

İlk Yorumu Siz Yapın

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir