İçeriğe geç

RUS HAHAM’IN SİYONİSTLERLE İLGİLİ İTİRAFLARI..

RUS HAHAMIN SİYONİSTLERLE İLGİLİ İTİRAFLARI
(Dünya ve Orta doğu gerçekleri için bu adamı dinlemekte fayda var)
Yakın zamanda kendisi ile yapılan bir söyleşide aşağıdaki Yahudi hahamın itirazlarını yıllardır İslam dinini yaşayan birçok hoca kılıklı ve bu dinden ekmek yiyenler maalesef bu tespitlerden bihaber olarak ekmeğini sıkıntısız bir şekilde yutan bu gariplere ithaf olunur.
Aşağıdaki Haham Belki Keşf-u Keramet sahibi değildir, Âmâ itirafları realist bir akılın ürünüdür, Dikkat ve ciddiye alınması gereken itiraflardır.
“İlkönce Hristiyanlıktan başlayalım
Hristiyanlık Karl Marks’ın komünist manifestosunu yazdığı yıllarda varlığını yitirmeye başladı. Eğer o nu alıp okursanız Hristiyanlığın durumunu net şekilde görürsünüz ve Hristiyanlığın yok oluşunu yazdığımı görürsünüz. Bu gerçekten böyledir.
Çünkü bu onun nasıl bir yapıda olduğu ile ilgilidir. Hristiyanlık sosyal devrimlere karşı duramadı, Hristiyanlığın çöküşü 19.yy. ortalarında başladı Hristiyanlık 20.yy. başlarında ise lider din olma özelliğini neredeyse yitirdi.
Hristiyanlık dini ancak Bir şeyler yapıp insanları bir arada tutup hareket ettirebilirdi. Hristiyanlık modern dünyaya çok iyi uyum sağladı, Onların Hristiyan demokrat partileri var,
İsrail’de de iktidarda olan dini parti var.
Yani bir din olarak ve insanlar için dini bir temel olarak bakıldığında Hristiyanlık ölmüştür.
İslam ise kurulduğu zamanlarda çok dayanıklı bir şekilde sağlam olarak ve dünyada her türlü değişime dayanabilecek şekilde inşa edilmiştir. Yani İslam’ın kuruluşu başka bir biçimde olmuştur.
İslam’ı yaşayan ve peygamber vazifesi almış canlı bir önderi vardı, bunda hiçbir şüphe yok.
Hristiyanlıkta bu konu ile ilgili çelişkiler var,
İslam’da her şey gayet basit bir peygamber vardı peygamberlik vazifesi aldı kendi dini toplumunu oluşturmaya başladı, Bu temelde yeni bir öğreti yeni bir toplum kurdu, Üstelik bu öğreti gayet sağlam ve dayanıklıydı.
Kuranı okursanız bunu görebilirsiniz, Kur’an’ın kendisinde de görüleceği üzere bu öğreti zor şartlarda ayakta durabilecek şekilde kurulmuştur. Bu gerçekten de böyle oldu. İslam’ın bir artısı daha var, İslam’ın bu avantajı doğuda ortaya çıkmıştır. Avrupa’dan tüm sosyal ve ideolojik devrimlerden uzakta doğdu hep uzakta gelişti. Ve yerini gayet ciddi şekilde sağlamlaştırdı.
Şimdi yani yaşadığımız bu zamanlarda azgın ateizm dönemi gelip çattı. Çünkü demokrasi azgın ateizm demektir. Demokrasi öyle basit bir şey değil, Çok korkunç bir şeydir. Demokrasi ateizmin en üst noktaya çıkarılmış şeklidir.
Demokrasinin tüm dünyaya yayılma başladığı dönemdir. Hristiyanlıktan başka geriye sadece mimari eserler kaldı. Başka neredeyse hiçbir şey kalmadı.
Yahudilik ise Siyonizm’in şapkası altında kaldı. Ondan da geriye neredeyse hiçbir şey kalmadı.
Netice olarak şu anda dünyada İslam’dan başka bir şey kalmadı. İslam’ın yapısı gereği Muhammed’ in izinden gidenler yani Müslümanlar devamlı olarak yaratıcı ile irtibat halindedir. Eğer bir Hristiyan haftada bir pazar günü kiliseye gidiyorsa bu çok iyi sayılır.
Müslüman ise günde beş defa diz çöküyor günde baş defa üstelik namaz vakitleri çok katı şekilde ayarlanmıştır. ben onlarla yaşıyorum, Bundan başka Avrupa’ya gidişimde havaalanında küçük ve sessiz bir köşeye çekildim, Oraya iki Müslüman geldi, ben orada durup kendi ibadetimi yaptım onlarda gazete serip diz çökerek namazlarını kıldılar işte İslam bu günde beş defa beşer dakika da olsa ibadet ediyorlar namazları fazla uzun değil, benim bir kitapta onların namazlarına ve namazlarında ne okuduklarına bakma fırsatım oldu. Namaz çok uzun değil, ama çok ciddi ve çok derin insan beş defa diz çöküp gerekenleri okuyarak secde ederken yüce yaratıcı ile irtibat halinde oluyor, Bu çok önemli ve büyük bir şey bu sebeple İslam geleceğin dinidir.
Tabi eğer İsrail denen devletin varlığı sebebiyle günümüzde dünya kapanmayacaksa, (Kabala)
Biz şu anda bu aşamadayız, yani hızlı bir şekilde dünyanın kapanması süreci yaşanıyor.
Devlet var olma hakkına sahip değil,1,5 yıl önce mümkün olan ve müsaade edilen tüm süreler tükendi, dünya kapanmaya başladı, Yaratıcı kapatıyor yani Ekonomik vs. Diğer tüm facialar üstüne geliyor. Geleceğe dair yapılan tüm teşhisler bu gidişatı durdurma ve püskürtme amacıyla yapılan her türlü girişim anlamsızdır.

Dünya kapanacak. Eğer kötülüklerin kaynağı olan bu devlet (İsrail) tasfiye edilmezse bu kapanış kaçınılmazdır. Eğer onu tasfiye edilmede başarılı olunursa bence bu tasfiyeden yaklaşık 70 yıl sonra Dünya nüfusunun çoğu İslam dinine inanacak,
Çünkü İslam yeterince doğru ve güçlü bir din. Ayrıca İslam insanları gitmeleri gereken doğru yere yönlendiriyor.
Elbette ki onların belli meselelerden kaynaklı (Şiilik-Sünnilik) gibi uyumsuzlukları ve problemleri vardır. Bu anlaşılır bir durum. Âmâ eğer kötülüğün kaynağı sayılan devlet (İsrail) Tasfiye edilirse onların aralarındaki tüm bu problemler sona erecektir. Gerçekten dünya nüfusunun çoğu İslam’a geçecek.
Artık bugün bu süreç görünmektedir. İslam dolup taşıyor ve yayılıyor. Şu an tam olarak hatırlamıyorum Avrupa ülkelerinin birinde (İsviçre) Camilerin yapılması yasaklandı. Çünkü yayılma devam ediyor. Dünyanın geleceği İslam’dadır bu kesinlikle böyledir. Tabi eğer bugünkü problem Lokalleştirilirse. (İsrail’in pasifize edilmesi Gibi)”.
Hahamın izlenimleri çok ciddi ve gerçekçidir, Oysa İslam aleminde bu gerçekleri gören duyan, duyuran ve bu dinden ekmek yiyenler maalesef bu gerçeklerin farkında olmadan bu dini semirmeye ve sömürmeye devam ediyorlar, Yani din-i İslam’ı sahte mümessilleri için bulunmaz bir samanlık olarak kullanmaya devam ediyorlar. Oysa iman ettikleri Adl-i İlahide cahile, cehaletinin hesabı sorulmadan Alim’e ilminin hesabının sorulacağını çok iyi bilmelerine rağmen aymazlığa ve vurdumduymazlıklarına devam ediyorlar.
Coğrafyamızda tüm ilahiyat bilimlerinden Ekmek yiyen İmam,Müftü,Şeyh,Pir, Gavs,Üniversite hoca ve öğrencilerinin sayısı on milyon olmasına rağmen Akıllarını aşağıdaki Rus haham gibi çalıştııramıyorlar,Vicdanları hahamın fötr şapkası kadar dik durmuyor, Kullandıkları bilişim ürünleri hahamın eski monitörüne taş çıkartacak nitelikte, Buna rağmen Yahudiliği ırkçı Siyonizm’in payandası olarak kullanan Siyonist İsrail’in cinayet gasp ve zulümlerini görmeden, duymadan, İşitmeden hepsi kandil mesajlarıyla G..t’lerini cehennem azabından kurtarma belasına düşmüş.
Yüce Allah’ın şu ikazının muhattabı olduklarının gafletini yaşıyorlar. “Ya eyyühellezine amenu,Aminu”(Ey iman edenler; İman ediniz.)”
Bu hitap bazıları için kabuslarla doludur, çünkü gerçekte İman Ekonomik sosyal, Siyasal, Hukuki, Ahlaki, ve Özgürlük, hayatın tüm cephelerinde ihlas ve Allah’a tevekkül gerillası olmayı gerektirir. Kısaca fiili, samimi bir iman ve idman gerektirir.
Kısaca kaynağı ihlaslı bir imandan gelen bir kendini biliş tepeden tırnağa bir aşk ve hareket mekaniğine sebep olur, Bünyede aşk ve ilhamla bünyeyi titretir. İşte bu bünyenin sahipleridir ki, Haydari vuruşlarla Filistin’de,Lübnan’da,Yemen’de Siyonist Kalekollarını tuzla buz ederek gururumuz olmayı hak ediyorlar.
İmam Muhammed bin İdris Eş-Şafii(ra) bir gün öğrencilerine ders verirken bir Yahudi sınıfa girip Şafii’ye hitaben, Senin sakalın kopeğimin kıllarına benziyor demiş, Öğrenciler Yahudi’ye yönelince Şafii öğrencilere durun deyip, Yahudi’ye hitaben; “Allah bana bir sorumluluk yüklemiş, bunu yerine getirebilirsem sakalım senin köpeğinin kıllarından kıymetli olacaktır, aksi halde, Senin köpeğinin kulları daha değerli kalacaktır” cevabı karşısında; Yahudi’nin hidayetine sebep oldu,
Ey cübbeli sarıklı din bilginleri, Gavs ve pirler, Dinden ekmek yiyenler eğer İlminiz bir Yahudi’nin hidayetine sebep olmuyorsa cübbe ve sarıklarınız, kandil dualarınız, mesaj ve ruhları okşayan, uyuşturan hitap, hutbe vaaz ve sohbetlerinizin kıymeti harbiyesini ölçmek Siyonist Yahudi’ye kalabilir. Veya sarıklarınız bu Rus hahamın Fötr’ü altında, Cübbeniz de bu mübareğin sakalı altında kalabilir.
Aksi halde dualarınız Müslümanların birbirini katlekmekten ve Yahudi Siyonistlerin zulmünden kurtarmayacaktır.
Neyzen Tevfik’in dediği gibi,Haçlılara yorumlarsak, geldiği gibi gitmediler,
Kimi İt’ini bıraktı kimi Bit’ini, Kimi de piç’ini bırakarak,
Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil.
Hadi bir cuma günü tüm cesaretinizi toplayın ve bu hahamın cesareti Kendinizde bulun “Yahudiliğin Siyonizm’in şapkası altında kaldığını” deklare edin. Bir günlüğüne cebinizdeki bankamatiklerle muhabbeti kesin, ve bir günlük gayretinizle Yemen, Filistin ve Lübnanlı kardeş bildiklerinizin İzzetli duruşlarına vahdetine, Mazlumiyetine, Siyonizm’le yürütülen Cihat aşkına yöneltin; gayret bizden Tevfik Allah’tan deyin kıyamet mi kopar. Aksi halde şirinlikleriniz kurdu merhamete getirmediği gibi iştahını artırmaya yarayacaktır.
Anlayanlara selam olsun.

Tarih:Genel

İlk Yorumu Siz Yapın

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir