İçeriğe geç

SEKÜLARİZM..!

Her şeye rağmen Yüce Allah’ın kudret mukadderat ve iradesini yok sayanlar bu kudret ve istikballerini kendileri gibi aciz bir beşere atf ederler.
Bu türden atıflar beraberinde putperestlik üretir, şirke sebep olur ki Allah’ın af etmeyeceği günahlardan biri ŞİRK diğeri de kul hakkıdır.
Kul hakkını şapka kanununa sebep olanlarda ve sadece batının Din İnanç kültür ve geleneklerini red eden ve Milli mücadeledeki katkıları yok sayılarak bu uygulamaya ve söylemlere itiraz eden 500 bin insanını katl eden başka bir tarihi yazgı varmı?
Bu algoritmada kul hakkı ve şirk varsa, Allah’ın müntakim sıfatını yok sayanlar hala Allah’a inandığını iddia ediyorsa iddia oynamaya devam etsinler demiyoruz, iddialarını revize etsinler belki hakikatin parlak yüzüyle buluşurlar.
Oysa Yüce Allah’ın kadim ve sarih beyanı “Bile bile hakkı batıla karıştırmayın eğer böyle yaparsanız en büyük zulmü işlemiş olursunuz”(Bakara/42)
Alim felaket gelince görür,cahil felaket gidince görür, felaketi gören alimlerin hepsi zalimce idam edildi.
Bu sekülarizm felaketine itiraz edenlerin hepsi yabancı ajanlığı ile suçlanarak, anıldı ve resmi ders kitaplarında çocuklarına kerhen Xain diye okutuldu. Bunu başaranlar G.. t korkusundan kendileri için kanun zırhını yaptırarak dünyada emniyet, ahirette de hezimetlerini garantiye aldılar.

Tarih:Genel

İlk Yorumu Siz Yapın

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir